Ta gjerne turen innom oss og se vårt utvalg av kvalitetsbåter!

Vi gir deg ikke bare et svært godt kjøp. Hos oss får du også tryggheten som følger med fagkunnskap, lang erfaring, solide røtter i distriktet og tilhørighet til Norges største båtkjede!

Oppdag Uttern

Uttern båtene er bygget for å tåle nordiske forhold og er forankret i skandinavisk tradisjon og kultur. Vårt mål er alltid det enkle og funksjonelle, alt skal ha en nytte. Sittegruppen i cockpiten som lett gjøres om til den beste solmadrassen i sin klasse, kan like raskt forvandles tilbake til en perfekt utespiseplass. Frihet handler om mer enn god plass – det er en sinnstilstand.

Oppdag Hydrolift

Den norske tradisjonen med å bygge båter av høy kvalitet har eksistert i flere tiår, og Hydrolift føler en stor æresansvar å være tilknyttet denne tradisjonen.

Hydrolift gir kundene et kvalitetsprodukt assosiert med respekterte verdier og oppmerksomhet på detaljer som ikke finnes andre steder.

Oppdag Quicksilver

Quicksilver lover deg en verden av stil og innovativ bruk av plass som er gjort mulig ved beste lengde – til breddeforhold i sin kategori, noe som øker stabiliteten. I tillegg gir det dype V – formede skroget en båt som skjærer gjennom vannet effektivt og komfortabelt – et direkte resultat av at en av de mest erfarne marine arkitektene i industrien er med i teamet bak Quicksilver.